Ser DZIURAWIEC to doskonałej jakości ser typu szwajcarskiego. Swój łagodny, słodkawo-orzechowy smak zawdzięcza specjalnej recepturze wytwarzania. Podstawę jego produkcji stanowi najwyższej jakości mleko pochodzące z najczystszych ekologicznie rejonów Polski. Cechy jakościowe: oczka okrągłe i owalne wielkości czereśni, miąższ elastyczny, zwarty. Sprzedawany w blokach o masie ok. 4 kg, w kawałkach po ok. 300 g oraz w plastrach.

 

 

NAZWA: Ser Dziurawiec blok I gat. Ser Dziurawiec kawałki I gat. Ser Dziurawiec plastry I gat.
TYP SERA: szwajcarski
WAGA 1 SZT. ≈ 4 kg ≈ 300 g 150 g
TERMIN PRZYDATNOŚCI DO SPOŻYCIA: 60 dni
ILOŚĆ SZTUK/KG W KARTONIE 2 szt/≈ 8 kg ≈ 6,5 - 7 kg 12